Ingatlankereső

Balaton déli part

Kód: közvetlen-vízparti-telek-249

Közvetlen vízparti gyönyörű birtok, Balaton déli partján eladó

A 28 méter széles magánpart minden lehetőséget kínál, amit a Balaton nyújtani képes, a nagy telekre nagy házat,- megosztva,- házakat építhet.
Közvetlen vízparti építési telek Balaton déli partján eladó

Balaton déli partján, a vasút és a vízpart között, csendes nyugodt, nádmentes helyen, 3335 m2 térmértékű, teljesen bekerített, összközműves, közvetlen vízparti telek. A telek, 28 méter szélességben, kiépített partvédőművel, saját stéggel csatlakozik a Balaton medréhez.

Eladó balatoni vízparti építési telek kiépített partvédőművel

Az ingatlan előtt nincs állami és/vagy önkormányzati földterület, nincs elé tervezve sétány sem, ennél fogva az ingatlan jogtiszta, közvetlen vízparti. A Balatonnál egyre kevesebb az ilyen nagyságú egybefüggő terület. Elsősorban idegenforgalmi vállalkozásra alkalmas, de Cég székhelyének,- telephelyének,- vállalati üdülőjének, kiváló, valamint megtalálhatják számításukat az ingatlanfejlesztők is.

Az ingatlan, a jelenleg hatályos rendezési Terv alapján, 20 % mértékig beépíthető. A terület 4 felé osztható, az osztott telkek szintén 20 % mértékig ikerházakkal (4 ikerház, összesen 8 lakás) beépíthetők,- eladhatók,- hasznosíthatók,- üzemeltethetők.

Széles vízparti telek, nádmentes helyen  stéggel eladó

Közművek közül be van vezetve: vezetékes ivóvíz, szennyvíz, villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram is 3 x 25 Amper áramerősséggel), vezetékes földgáz. Az ingatlan irányára: 750 millió Ft. Megvásárolhatja: magánszemély, Cég, külföldi állampolgár valamint több magánszemély is, de egyszerre, egy időben, egy adásvételi szerződés keretén belül.

Minden további információ személyes találkozó alkalmával, egyeztetett helyen és időben kapható. A telekről készült további képek, virtuális katalógusunkban megtekinthetők. 

Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000

Az eladobalatonitelek.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.